1. Vilkår og betingelser ved Copenhagen Warrior event

Vilkår og Betingelser ved Copenhagen Warrior Event

 

Indledende oplysninger:

Følgende oplysninger vedrører alle betingelser og tjenester Copenhagen Warrior ApS ((herefter omtalt CPHW)) tilbyder. Når du køber event-billetter og forplejning accepterer du automatisk alle vilkår og betingelser givet.

Deltagelse:
Deltagelse må kun ske som myndig person, eller med forældre/værges tilladelse.  Al deltagelse er på eget ansvar og egen ulykkesforsikring skal dække skader forsaget under deltagelse i CPHW.

Internet side:

Hjemmesiden CPHW indeholder oplysninger om alle ydelser CPHW tilbyder. Oplysninger givet andre steder er ikke nødvendigvis gyldig, medmindre den også vises på webstedet.

www.CopenhagenWarrior.dk gennemføre ikke salget af vores arrangementer. Når man køber en billet til CPHW begivenhed, vil man være omdirigeret til www.sportstiming.dk. Vær opmærksom på at Sportstiming handelsbetingelser også er gældende.

 

Priser:

CPHW forbeholder os ret til at ændre priserne på alle tjenester og produkter. Men priserne på tidspunktet for køb af en ordre er gældende i hele processen med købet.

* Til tider, hvor software eller menneskelige fejl for eksempel lister produkter med en oplagt fejlagtig pris, vil CPHW forbeholde sig rettighederne til at annullere ordren – meddelelser vedrørende annullerede ordrer vil blive givet.

Ændring af produktet:

CPHW forbeholder sig ret til at ændre sit antal tilgængelige event- billetter, gavekort og merchandise.

CPHW forbeholder sig også retten til at afvise et salg, selvom en mængde stadig vises til rådighed.

*Hav i tankerne, at vores arrangementer ofte har et bestemt antal af billetter/Produkter. Skulle du tilfældigvis købe et produkt / billet, som viser sig at være udsolgt, vil en tilbagebetaling altid forekomme.

 

Ændring af indhold:

CPHW forbeholder sig ret til at ændre indholdet af enhvert race – til enhver tid. Oplysninger givet forud for vores race er gyldige for så vidt angår mængden af ​​forhindringer, ikke de konkrete hindringer.

Fx: En forhindring kan altid skifte sted – på grund af pladsmangel eller sikkerhed, materiel skader, miljømæssige problemer etc.

CPHW forbeholder sig ret til at ændre afstanden med to kilometer, på grund af miljømæssige problemer, lokale love, løbstilladelser mv.

 

Refunderings politik:

Jævnfør billetlovgivningen i Danmark.

Refundering sker KUN ved aflysning af event.

Sikkerhed:

 1. Forud for race / begivenhed:

En deltager i CPHW er ansvarlig for hans / hendes egen fysiske sikkerhed forud for et event. Hvis træning går galt før du deltager i en begivenhed, vil CPHW ikke kunne holdes ansvarlig for de aktiviteter, der forårsagede skaden.

Hvis en deltager bliver skadet under en opvarmnings session, minutter, før deltagelse ved et arrangement,  vil CPHW ikke kunne blive holdt ansvarlig for de skader.

 

 1. Under race / begivenhed:

Rute sikkerhed:

CPHW begivenheder tilbyder en bred vifte af terræn overflader. CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for skader af enhver art forårsaget af terræn overflade, vegetation, allergiske reaktioner mv. Deltagelse i CPHW betyder oftest at man løber off-road, i naturlige spor – ikke nødvendigvis menneskeskabte. Enhver ny deltager til “trail running” bør sikre sig at have en ordentlig opvarmnings session (især i ankel-leddene) forud for deltagelse.

 

Forhindrings sikkerhed:

Hver menneskeskabt forhindring indeholder en bestemt mængde frivillige, udvalgt fra aspekter som sikkerhed, størrelse, fare osv.

Sørg altid for at følge instruktionerne af de frivillige. De frivillige er dommerne i CPHW. Deres job er delvist at holde folk fra at snyde, men mest for at sikre sikkerheden af deltagerne. For at opretholde sikkerheden, skal du følge de anvisninger, som de frivillige giver på hver forhindring, som kan forårsage et sikkerhedsproblem. Når du er i tvivl, skal du altid bede en frivillig om vejledning, før du udfører forhindringen.

CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for enhver skade forårsaget af et forsøg på at gennemføre en forhindring.

Efter race / begivenhed:

CPHW kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader sket i forhold til tidligere CPHW begivenheder. Blå mærker, mindre sår mv. kan forventes, når du deltager i CPHW. Derfor eventuelle krav om erstatning vil blive afvist.

Hvis skaden / et sår er påført på ruten og / eller forhindring, se rute sikkerhed og forhindrings sikkerhed ovenfor.

Generel sikkerhedsforanstaltninger:

Røde Kors er altid udstationeret for CPHW hvis en skade opstår.

De farligste af forhindringer indeholder mindst to frivillige som er i telefon eller radio kontakt med Sikkerhedsleder for at sikre sikkerheden for deltagerne.

De materielle sikkerhedsmæssige vilkår

CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert beskadiget materiale, gadgets, elektroniske

enheder mv.

F.eks. Hvis du vælger at medbringe dine gadgets – de er dit ansvar.

Videre-salg:

 • Hvis du vælger at videresælge din event-billet, hav da i tankerne, at du er ansvarlig for deltagelsen under dit navn. CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for deltagelse af “videresalg-løbere”.
 • Hvis du ikke kan deltage, og derfor videresælge din billet, bedes du oplyse din køber alle Vilkår og Betingelser + Privacy Policy, men også de regler & ansvarsområder der er nævnt ovenfor.
 • CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for at ændre de personlige oplysninger af deltagere. Hvis du ønsker at videresælge din billet, er du ansvarlig for at ændre de personlige oplysninger forud for begivenheden inde på Sportstiming. Vigtigt du husker både navn & email på den nye deltagere. Ændring af navn skal være foretaget senest to dage før event.

Svømning og strøm

 1. Svømning:

CPHW har ikke svømning på ruten.

Forhindringen med mudderbad er ca. 40 cm dybt, det er derfor ikke tilladt at foretage hovedspring eller lignende.

CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for ulykker / skader / dødsfald.

 1. Strøm forhindringer:

CPHW har en strømforhindring på ruten, den er altid bemandet og den må IKKE forceres hvis man har dårligt/svagt hjerte. Er du i tvivl om du er i risikogruppen, kontakt egen læge FØR deltagelse. Endvidere er det kun myndige personer, eller yngre med forældre/værges tilladelse der må forcere forhindringen.

 • Tidstagning:

Bemærk: Når du tjekker ind på race-dag, modtager du IKKE en tidstagningschip. Derfor skal du starte i det Heat du er tilmeldt for at sikre korrekt tidstagning. Hvis du starter i et andet Heat end det du er tilmeldt, bliver din tid ukorrekt og / eller ufuldstændig.           Går du i Startboksen i et andet Heat end det du er tilmeldt bliver du nægtet at Starte og diskvalificeret.

CPHW kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl og / eller ufuldstændige tider. Tidstagning foretages af www.sportstiming.dk. Hvis man for tildelt en forkert tid, bedes du kontakte info@sportstiming.dk.

 • Personer under 15 år skal være ledsaget af en voksen (værge) alder 18+.
 • Personer fra 15-18 år skal medbringe en underskrevet tilladelse (Fuldmagt) fra deres værge.

Kommercielle vilkår:

 • Promovering af virksomheder, der ikke er forbundet med CPHW er ikke tilladt. Beach Flag, bannere, produktsalg mv. er strengt forbudt, medmindre der er indgået en aftale med løbsledelsen.
 • Sponsorater giver os mulighed for at levere de bedste vilkår vores deltagere, derfor har vi ikke opfordret til nogen kommercielle happenings.
 • Musik er valgt af vores DJ. Det er ikke deltagerne tilladt at spille og / eller udføre musikstykker ved vores arrangementer. Vi tager stor glæde i at opretholde en atmosfære af både glæde og spænding. Tilfældig musik spiller fra tilfældige mennesker vil ikke resultere i en sådan atmosfære.

 

Transport & Parkering Vilkår:

 • CPHW kan ikke holdes ansvarlig for vanskeligheder med transport af deltagere.
 • Trafik vanskeligheder, vej-blokkade, offentlige ansattes strejker mv. Bliver ikke opdateret af CPHW. Deltageren i vores begivenhed er alene ansvarlig for transporten af ​​ham selv / hende selv.
 • Parkerings vilkår gælder i henhold til lokale love. CPHW vil ikke blive holdt ansvarlig for P-bøder og / eller biler derbliver trukket væk.

Bemærk: Nogle sponsorer har eksklusive rettigheder gennem løbsledelsen. Alle deltagere skal parkere i henhold til lokale love!

CPHW vil ikke tilbagebetale nogen bøder mv.

Bagage:

 • CPHW tilbyder gratis bagage-drop. Al bagage påbevares sikkert ved et givet antal frivillige.
 • CPHW kan ikke holdes ansvarlig for mistede / stjålne genstande og / eller tabt / stjålet bagage.

Racing Under indflydelse (RUI):

 • CPHW kan ikke holdes ansvarlig for deltagere under påvirkning af alkohol og / eller narkotika.
 • Vi anbefaler vores deltagere at efterlade stoffer derhjemme.
 • Hvis deltagerne på nogen måde udgør en fare for andre deltagere, frivillige, tilskuere etc. vil CPHW få denne person bortvist af Politi.
 • Enhver deltager har et medansvar for at passe på hinanden og indberette enhver mistænkelig adfærd til race ledelse.

Fortrolighedspolitik

 

Indledende oplysninger:

Vi respekterer dit privatliv. Alle personlige oplysninger, som du giver, bliver brugt til det formål at give dig den bedst mulige service og give dig oplysninger vedrørende begivenheder.

CPHW anvender også disse oplysninger til bedre at forstå kunderne, i sidste ende for at give bedre service.

 

Fortielse til tredjepart:

Medmindre vi har din udtrykkelige samtykke, vil vi ikke udlevere dine personlige oplysninger til nogen tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller handle dine personlige oplysninger til andre, til markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke. Vi kan indsamle statistik om deltagerne i vores arrangementer, brug af vores webshop, online trafikmønstre, relaterede site information og generelle analysere formål. Disse oplysninger vil ikke indeholde nogen personlig identifikation

information.

 

 

 

 

Sikkerhed af dine oplysninger:

Vi følger strenge sikkerhedsprocedurer i opbevaring og videregivelse af oplysninger, som du har givet os. Dette er for at forhindre uautoriseret adgang eller ulovlig behandling af dine personlige oplysninger.

 

E-mail:

Efter tilmelding, bliver din e-mail automatisk en del af vores loyalitet programmet. For at tilbyde dig den bedst mulige service, sender vi dig e-mails om den fremtidige løbs deltagelse og generel løbs information. Vi spammer ikke! Vi tager vores niveau af informationsdeling meget alvorligt, hvilket er grunden til vi ikke spammer.

 

Fotografisk brug:

CPHW forbeholder sig ret til at tage billeder af hver eneste deltager og / eller tilskuer til vores arrangementer.

CPHW forbeholder sig ret til at bruge og / eller distribuere billeder taget fra vores arrangementer. CPHW forbeholder sig ret til at re-poste billeder af deltagerne på sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter osv.)

CPHW forbeholder sig ret til at re-poste deltagers private billeder fra CPHW begivenheder.

Bemærk: CPHW altid sigter mod at kreditere både fotografer og deltagere hvis kendt, ved brug af fotos til markedsføringsformål.

Kontakt os

Kontakt os og vi vinder tilbage hurtigst muligt.

Sending

©Copenhagenwarrior - 2016 - copenhagenWarrior@mail.com - CVR 37544035 - Handelsbetingelser for webshop

Log in with your credentials

Forgot your details?